Daniela Salomaa

Kiinnostuksen kohteeni on naisten hormonaalinen tasapaino
ja sen tukeminen luonnonmukaisin keinoin. Missioni on auttaa
naisia voimaan paremmin kaikissa elämänvaiheissa.”

Daniela Salomaa, Holistinen hyvinvointivalmentaja

Holistisessa lähestymisessään Daniela yhdistää ravintoneuvontaa, luontaistuoteasiantuntemusta, homeopatiaa ja valmentamista. Hän on kouluttautunut Nordic Labin testien kayttöön (mm. DUTCH ja DNA geenitestit) ja hyödyntää niitä osana kokonaisvaltaista lähestymistä naisten hormonaalisten epätasapainojen luonnonmukaisessa hoidossa kuten PMS, kuukautis- ja libido-ongelmat, premenopaussi ja vaihdevuodet.

Lisäksi Daniela on perehtynyt akuuttien ja kroonisten vaivojen täydentävään hoitoon sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen. Nykyajan ravinto, elintavat, stressi
ja monet kemikaalit rasittavat elimistöä ja sen vastustuskykyä. Terveyden kokonaisvaltainen vahvistaminen lähtee ravintorikkaasta ja terveellisestä ruokavaliosta, joka tukee myös suoliston hyvinvointia.

Daniela hyödyntää tarvittaessa erilaisia funktionaalisen lääketieteen testejä mm. suolistotestit (GI-Map, GI360, CSA w/Parasitology), ruoka-aine yliherkkyystestit (Nordic Food Panel), histamiini-intoleranssi (Histamine DAO), kemikaalikuormitus (Hair Elements), homealtistus (Mold Panel), hiivatulehdus (Candida Albicans-IgG, IgA, IgM) jne.

Fyysisten tekijöiden lisäksi myös stressillä ja mielentilalla on suuri vaikutus. Ajatukset ja tunteet vaikuttavat voimakkaasti kehon kemiaan ja siten terveyteen. Valmennuksissa Daniela tukee asiakkaita oivaltamaan miten suuri merkitys omilla ajatuksilla sekä tietoisilla ja tiedostamattomilla uskomuksilla on hyvinvointiin.

Daniela on toiminut useita vuosia PUR klinikalla, vuoden ravintovalmentajana Apteekki 360:ssa ja joulukuussa hän aloittaa vastaanoton WellB hyvinvointikeskuksessa Kaivopuistossa.

Sydämellisesti tervetuloa konsultaatioon!

Daniela Salomaa

Ravintoneuvoja / Salus
Diplomihomeopaatti / Transformational School of Homeopathy
Results Certified Coach / Neuroleadership Institute

Lisätietoja:

www.danielasalomaa.com puh. 040 7314011 daniela@danielasalomaa.com

IG wellbeing_danielasalomaa

FB Holistic Wellbeing Daniela Salomaa