Hanna Kärävä-Holma

Olen ammatiltani Klassinen homeopaatti, Bach Kukkaterapeutti, Vedic Art ohjaaja sekä klassinen hieroja.

Aloitin oman liiketoimintani vuonna 2005 saatuani loppuun 6 -vuotta kestäneet ihmis- ja eläinpuolen homeopatiaopinnot. Jossain vaiheessa homeopatiaopintoja sain myös tutustua värihomeopatian saloihin, mikä avasi ovet värien kautta kuvataiteen maailmaan ja johdatti luonnollisella tavalla Vedic Artin piiriin. Valmistuin Vedic Art opettajaksi 2008.
Niinkuin moni muukin henkisistä asioista ja täydentävistä hoidoista kiinnostuneet, myös minä olen käynyt muutamatkin Reikikurssit, mm. Usui ja Kundaliinireiki.

Eläimet ovat olleet aina lähellä sydäntäni ja olen pyrkinyt opinnoissani siihen, että kykenen tukemaan tasapainoisesti niin ihmis- kuin eläinasiakkaita. Tämän vuoksi kävin myös Turid Rugaasin parivuotisen ongelmakoirakouluttajan tutkinnon.

Aloitin 2015 Osteopatiakoulu Atlaksessa opinnot, jotka ovat vieneet täysin mukanaan. Vaikka olen ensimmäisen kerran tutustunut osteopatiaan jo parikymmentä vuotta sitten ja käynyt osteopaattisessa hoidossa useita kertoja, en siltikään ihan ollut ymmärtänyt tämän hoidon syvyyttä. Vaan nyt ymmärrän ja teen osteopaattisia oppilashoitoja kiitollisena tämän uudenlaisen taianomaisen maailman avautumisesta.

Työni on hyvin dynaamista, mikä tarkoittaa sitä, että konsultaatiota ohjaavat aina asiakkaan tarpeet ja toiveet. Saatan saman päivän aikana tehdä ihmisaiakkaalleni kehon energiakeskuksia tasapainottavan ja tukoksia avaavan kehoterapian ja käydä sen jälkeen kotikäynnillä ongelmallisesti käyttäytyvän koiran luona. Jokainen asiakas on omanlaisensa yksilö ja saan suureksi ilokseni käyttää työssäni päivittäin kaikkea osaamistani.

Asiakastyöskentelyn lisäksi intohimonani on kouluttaminen ja kurssien pitäminen. Opetan sekä pidän kursseja ja viikonloppukoulutuksia omissa tiloissani Valon Huoneissa, WellB:ssä ja myös muualla Suomessa.

Suhtaudun elämääni ja jokaiseen asiakkaaseeni suurella kiitollisuudella. Uskon, että jokainen, joka tulee vastaanotolleni tai kurssilleni on oikeassa paikassa juuri oikeaan aikaan.

p. 041 536 0505 / hanna.karava(at)gmail.com
www.valonhuoneet.fi
https://www.facebook.com/Valon-Huoneet