Nina Bergroth

Valmistuin Transformational School of Homeopathysta klassiseksi homeopaatiksi kesäkuussa 2018. Homeopatia on ollut osa elämääni yli viidentoista vuoden ajan, ja 2014 päätin toteuttaa unelmani ja aloittaa ammattiin tähtäävät homeopatiaopinnot. Koskaan ei ole liian myöhäistä.

Olen koulutukseltani myös luontaishoitaja, diplomivyöhyketerapeutti ja koulutettu hieroja, mutta nyt keskityn homeopatiaan, sillä se on suurin intohimoni. Olen kiitollinen kaikesta koulutuksestani, kokemuksistani ja niiden tuomasta ymmärryksestä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla.

Työskentelen Reeta Pohjonen Homeopathy-tiimissä, konsultoin Reetaa asiakastapauksissa ja työskentelemme yhdessä.

Olen äiti kahdelle ihanalle nuorelle, heitä on on hoidettu homeopatialla pienestä pitäen. Rakastan luontoa ja kotoilua, ja olen innostunut valokuvaamisesta ja somesta, etenkin instagramista.

Hoidan WellB:n tilavuokrausasiat sekä TSH homeopatiakoulutuksen ja WellB:n sosiaalisen median, ja toimin WellB:n emäntänä ja hengettärenä.

Tavoitat minut osoitteesta nina@homeopatiakoulutus.fi tai numerosta +358 45 161 9896. Homeopatiavastaanottoni on torstaisin WellB:ssä. Konsultaatiot suomeksi ja englanniksi, myös skypellä.