Nina Bergroth

Valmistuin Transformational School of Homeopathysta klassiseksi homeopaatiksi kesäkuussa 2018. Homeopatia on ollut osa elämääni yli viidentoista vuoden ajan, ja 2014 päätin toteuttaa unelmani ja aloittaa ammattiin tähtäävät homeopatiaopinnot. Koskaan ei ole liian myöhäistä.

Olen koulutukseltani myös luontaishoitaja, diplomivyöhyketerapeutti ja koulutettu hieroja, mutta nyt keskityn homeopatiaan, sillä se on suurin mielenkiinnon kohteeni ja innoittajani. Reikihoitoja rakastan myös tehdä. Olen kiitollinen kaikesta koulutuksestani, kokemuksistani ja niiden tuomasta ymmärryksestä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla.

Työskentelen Reeta Pohjonen Homeopathy-tiimissä, konsultoin Reetaa yhteisissä asiakastapauksissa ja työskentelemme yhdessä.

Olen äiti kahdelle ihanalle aikuistuvalle nuorelle, heitä on on hoidettu homeopatialla pienestä pitäen. Rakastan luontoa ja kotoilua, ja sydäntäni lähellä on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi; kaikki energia- ja luontaishoidot, kristallit, kivet ja kasvit, eteeriset öljyt, mystiikka ja magia muutamia mainitakseni.

Hoidan WellB:n tilavuokrausasiat, ja Homeopatiakoululla toimin tällä hetkellä opintosihteerinä ja ykkösluokkalaisten tuutorina.

Tavoitat minut osoitteesta nina@homeopatiakoulutus.fi tai numerosta +358 45 161 9896. Homeopatiavastaanottoni on torstaisin WellB:ssä. Konsultaatiot suomeksi ja englanniksi, myös etänä.