Philia

Philia on naisille suunnattu mielenterveyspalvelu, jossa keskitytään erityisesti ennaltaehkäisevään terapia- ja valmennustyöhön. Asiantuntijamme tarjoavat palveluita Sinulle, joka haluat vahvistaa mielesi hyvinvointia, parantaa parisuhteen voimavaroja tai tukea jaksamistasi elämän transformaatioiden keskellä (ero, äidiksi syntyminen, muutokset työelämässä, elämäntapamuutokset etc). Tarjoamme möys yritysasiakkaille mahtavia työhyvinvoinnin paketteja!
 

Olemme erikoistuneet ratkaisukeskeiseen, luonnolliseen ja mielen voimavaroja vahvistavaan työskentelyyn, joka on sekä tehokasta että mielekästä asiakkaillemme. Olemme ylpeitä siitä, että saamme muuttaa käsityksiä siitä, minkälaista mielenterveystyö VOI olla! Meillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita, sillä tapaamisten vaikutukset huomaa monesti jo muutaman käynnin jälkeen.

Mielestämme terapian ja valmennuksen tulee olla laadukasta, mutta mahdollista. Siksi haluamme tarjota Sinulle elämäntilanteeseesi sopivan maksuvaihtoehdon esimerkiksi osamaksun avulla.
 

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan lisää palveluihimme kotisivuillamme
www.philiavalmennus.com! Seuraathan meitä jo Instagramissa @philiavalmennus? Olemme siellä hyvin aktiivisia, joten tervetuloa sinnekin ystäväksemme 🙂
 

Terveisin Philiattaret Mippi, Sanna, Ansku, Minna, Marika ja Maria