Reeta Pohjonen

Olen Transformational School of Homeopathy:n pääopettaja ja rehtori. Rakas koulumme toimii Kaivopuiston ytimessä WellB:n tiloissa, jota pyöritämme yhdessä Aune Kallisen kanssa.

Olen kolmen aikuisen ja yhden nuoren äiti. Olen koulutukseltani klassinen homeopaatti, vitaalishiatsu-terapeutti, mammajooga- ohjaaja ja 3P-fasilitaattori. Olen opiskellut kirjallisuus-, uskonto- ja kasvatustiedettä Helsingin yliopistossa

Valmistuin klassiseksi homeopaatiksi vuonna 2000 ja tein jatko-opinnot Jeremy Sherrin Dynamis-koulussa vuosina 2007-2010. Järjestimme yhdessä Camilla Sherrin kanssa Dynamis Helsinki vuosina 2012-2015.

Koulutan kätilöitä ja doulia ja pidän yksityisiä synnytysvalmennuksia. Olen Aktiivinen Synnytys ry:n jäsen.

Olen matkustellut, työskennellyt ja asunut maailmalla; lähtenyt Kemistä, kulkenut Pohjanmaan, Tansanian, Yhdysvaltojen ja Etiopian kautta Helsinkiin. Hienoin matkani on kuitenkin ollut sisäinen matka, joka alkoi kun tulin nuorena äidiksi. Jooga, homeopatia ja shiatsu ovat auttaneet minua suunnattomasti raskauksien aikana, synnytyksissä ja lapsivuodeaikana. Kokemuksen kautta tästä tuli tärkeä ja rakas osa työtäni. Olen synnyttänyt kolme lapsistani veteen.

Elämääni rikastuttavat rakkaus, lapset, ystävät, jooga, astrologia, vedic art, kirjallisuus, mystiikka, matkustaminen, hyvä ruoka, purjehdus, meri ja avantouinti.

Jokainen ihminen on kiehtova kokonaisuus. Kohtaan sydämellä sekä homeopatian, shiatsun, 3P:n että joogan parissa ihmisiä.Tulen myös mielelläni kouluttamaan työpaikalle, yhteisöön jne. Olen opettanut homeopatiaa Suomessa, Etiopiassa ja Italiassa.

Konsultaatiot suomeksi, englanniksi, ranskaksi, espanjaksi ja italiaksi.

reeta(at)pohjonen.org / +358-44-5220573

www.purppuranka.org

https://www.facebook.com/purppuranka/

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.