Virpi Kalevo

Olen hyvinvointivalmentaja, mentaalivalmentaja, KTM ja klassinen homeopaatti.  Lisäksi suoritan parhaillaan eläinhomeopatian jatko-opintoja.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on intohimoni, tämän vuoksi haluankin auttaa muita niin henkisen, fyysisen kuin mentaalisen hyvinvoinnin alueilla. Olen aina ollut erityisen kiinnostunut ihmismielestä, ja se kiinnostus onkin johdattanut minut siihen missä nyt olen. Mielen toiminnan periaatteet (Three Principles) sekä homeopatia ovat avanneet minulle kokonaisvaltaisen ymmärryksen ihmisestä. Tätä ymmärrystä haluan jatkuvasti lisätä ja jakaa muille. 

Ennen siirtymistä hyvinvointialalle toimin pitkään henkilöstöasioiden parissa. Taustastani johtuen myös työhyvinvointi on lähellä sydäntäni. Tarjoankin palveluja myös yrityksille erityisesti henkisen hyvinvoinnin ja työhyvinvoinnin alueilla (luennot, valmennukset ja yksilöllinen coaching).

WellB:ssä otan vastaan tiistaisin ja voit varata vastaanottoajan homeopaattiseen konsultaatioon tai mentaalivalmennukseen. Otan vastaan myös eläinasiakkaita homeopaattiseen hoitoon (jatko-opintojen ajan kyseessä ovat harjoitushoidot kokeneen eläinhomeopaatin valvonnassa).

Ajanvaraus netissä: www.humaninsight.fi/ajanvaraus tai puhelimitse 045 216 1460.
Lisätiedot kaikista palveluista: www.humaninsight.fi 
Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tietää lisää!

Lämpimästi tervetuloa!